Tafelhouder Hedwig
Menu left
 

Tapenade van petit gris met stokbrood


Ingrediënten

Voor 6:
3 dozijn escargots
1 tuiltje platte peterselie
1 teentje look
10 cl olijfolie
6 dikke sneden stokbrood
Zout, versgemalen peper

 Tapenade van petit gris
  •  

    Bereidingswijze

    Stoom de escargots en laat ze uitlekken in een zeef. Verwijder de steeltjes van de platte peterselie. Voeg de blaadjes peterselie bij de escargots in de mixer samen met zout, peper en de gepelde look. Mix alles gedurende 1 min. en voeg voorzichtig een scheutje olijfolie toe tot u een lichte mousse krijgt. Zet 1 u. in de koelkast en serveer dan de tapenade op het gegrilde stokbrood. Garneer eventueel met schijfjes radijs en bieslook.

  •  
     
    © Copyright 2017 | Tafelhouder Hedwig | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved