Tafelhouder Hedwig
Menu left
 

Hoppescheuten met roerei en garnalen


Benodigdheden voor 4 personen :

  • 3 eieren
  • 1 dl room geklopt
  • 1/2 citroen
  • Scheutje xeres azijn
  • Peper en zout
  • 100 gr gepelde garnaal
  • 100 gr hoppescheuten

 Hoppescheuten1hoppescheuten2

Bereiding :

  • Verwijder het houterig deeltje van de hoppescheuten
  • Spoel en dep ze droog en bak ze kort aan in de boter
  • Kruid af met peper en zout
  • Klop de eieren met de room los
  • Bak alles samen al roerend in de boter
  • Kruid met p&z, citroensap en een beetje azijn
  • Schik in het midden op het bord de hoppescheuten en strooi er de garnaaltjes rondom
 Hoppescheuten3Hoppescheuten4
 
© Copyright 2017 | Tafelhouder Hedwig | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved