Tafelhouder Hedwig
Menu left
 

Eetfestijnen


Voorbeelden van gerechten voor eetfestijnen
 

 

Enkele voorgerechten  
Soep / liter 4,00 €
Garnaalcoctail of salade  5,00 €
Koninginnehapje 5,00 €
Meloen met ardeense hesp 5,00 €
   
Enkele hoofdgerechten  
Varkensgebraad 8,00 €
Varkenshaasje 9,00 €
Kalkoenborstfilet  8,00 €
Rundstong 9,00 €
Steak 10,00 €
Stoofvlees 8,00 €
Vol au vent 8,00 €
Végitarische schotel 8,00 €
Zalmfilet 9,00 €
Victoriabaars 9,00 €

 

 

Prijzen excl. 12 % BTW.

 

 

Keuze : frietjes of kroketten.
Sausen : champignonroomsaus, pepersaus, provencaal, bearnaise, demidoffsaus, madeirasaus, natuur enz ...

 

Twee koks inbegrepen.

Juniorschotel : helft van de prijs.

Huur tafelgerief (bord, mes, vork, glas ...) 0,15 €/stuk.

De avond van de eerste dag van het eetfestijn wordt een voorschot van 50 % ontvangen.

Nagerechten : samen te bespreken.

 

 
© Copyright 2017 | Tafelhouder Hedwig | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved