Tafelhouder Hedwig
Menu left
 

Recept romige geitekaas met fijn grijs zeezout


Benodigdheden :
(vor 4 personen)
  • Recept Slaatje van geitekaas200 gr geitekaas
  • frissé salade
  • 2 dl room
  • 1 eetlepel citroensap
  • 3 eetlepels fruitige notenolie
  • fijn grijs zeezout
  • peper van de molen en peper concassé
Werkwijze :
  • klop de room stijf
  • draai de geitekaas door een passevite
  • meng de room en de geitekaas
  • breng op eigen smaak met het zeezout, peper van de molen en wat concassé peper
  • maak een vinaigrette van de 3 lepels notenolie en 1 lepel citroensap met peper en zeezout
  • meng de frissé met de vinaigrette en dresseer zoals op de foto
 
© Copyright 2017 | Tafelhouder Hedwig | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved