Tafelhouder Hedwig
Menu left
 

Recept chocoladecake


Benodigdheden :
voor 6 personen
  • 200 gr fondant chocolade
  • 210 gr verse boter
  • 200 gr griessuiker S2
  • 120 gr gezeefde bloem
  • 6 scharreleieren
Werkwijze :
  • Breek de chocolade in stukjes (of neem chocolade pastillen).
  • Smelt de chocolade 'au bain-marie'
  • Snijd de boter in kleine stukjes en meng deze voorzichtig met een houten spatel door de chocolade. Maak het geheel homogeen op lage temperatuur.
  • Verwarm de oven voor op 200 ° C. Bij voorkeur op warme lucht.
  • Klop de 6 eieren en de 200 gr suiker stevig op met een klopper. Meng hieronder de 120 gr gezeefde bloem en daarna het chocolade-boter mengsel. Maak hiervan een glad geheel.
  • Beboter een bakvorm en vul hem met het mengsel.
  • Bak 45 minuten op 200 ° C.
  • Haal de cake uit de oven en laat hem 2 uur rusten.
  • Keer de vorm om op een serveerschotel en bestrooi met poedersuiker.
 
© Copyright 2017 | Tafelhouder Hedwig | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved