Tafelhouder Hedwig
Menu left
 

Recept chocolademousse


Benodigdheden :
  • 250 gr fondant chocolade
  • 5 eetlepels melk
  • 6 verse eieren
  • 175 gr kristalsuiker
  • 200 ml verse room
  • 20 gr bloemsuiker
  • snuifje zout
 Recept chocolademousse
Werkwijze :
  • chocolade met de melk smelten in bain marie
  • geel en wit van eieren scheiden
  • dooiers met 175 gr kristalsuiker stevig opkloppen (en ruban)
  • eiwit met snuifje zout goed stijfkloppen
  • achtereenvolgens (telkens apart) geel, eiwit, room en chocolade door mekaar spatellen
  • in schaaltjes portioneren of apart in grote kom
  • 12 uur in koelkast zetten
  • deze chocolademoes is 8 dagen houdbaar
 
 
© Copyright 2017 | Tafelhouder Hedwig | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved