Tafelhouder Hedwig
Menu left
 

Warme voorgerechten, visgerechten


Croustade van zeevruchten

11,00 €

Kreeft ‘à la nage’

21,00 €

In filodeeg gestoomde kreeft met prei en saffraan

21,00 €

Normandische tongfilets

14,00 €

Gevulde zeetongrolletjes met gebakken witloof en platte peterselie

13,00 €

Gebakken tarbot met mousseline saus  en puree van aardpeer

33,00 €

Gestoomde snoekbaars op geplette aardappel met tomaat en munt

19,,00 €

Gratin van Sint Jacobs vruchten met kreeft

15,00 €

Gratin van zeevruchten op zijn Belgisch

11,00 €

Zeeduivel met een zalfje van prei en mousseline saus

16,00 €

Griet met verse tijm en tomaten coulis

19,00 €

Schotse zalm op een zalfje van spinazie met blanke botersaus

11,00 €

Asperges met gerookte zalm en mousseline saus

16,00 €

Zeewolf met een ratatouille van zuiderse groenten

11,00 €

Scampi op de wijze van de chef

10,00 €

Wilde zeebaars met Mechelse trostomaat en mosterd uit Dijon

32,00 €

Op vel gebakken kabeljauwhaasje met stamppot van prei

12,00 €

Gestoomde forelfilets met dragonsaus

  9,00 €

Gebakken kikkerbilletjes in roomsausje met pastis

12,00 €

Huwelijk van zalm en zeeduivel met pasta en twee heerlijke sausjes

14,00 €

 

 

asperges

 

 

 

zeebaars

 

 
© Copyright 2017 | Tafelhouder Hedwig | Realisation: Abusol | Sitemap | All rights reserved